Portföljens utveckling (från start, risknivå & jfr SIXRX, se egen flik)

onsdag 22 juni 2016

3 snabba om Cellavision




Så här under högsommaren testar jag en ny form för småinläggen vissa dagar. Det blir små notiser via vloggformen med dagens 3 snabba. Idag om Affärsvärldens rekommendation av Cellavision. Den har ju vi i portföljen. Dagens inlägg fick en direkt reaktion från Introduce. Kul förstås.



Reklam: Spara 1000 kronor få en HM-aktie (klicka här)


Den som vill läsa mer om mina tankar om Cellavision hittar det i etiketterna. Ett hyggligt nytt exempel är DI:s rekommendation tunt skäl att köpa Cellavision.

Såg ni förresten dagens reklam från Nordnet?  En HM-aktie i bonus när du blir kund. Lite fräckt och rätt kul. Det ger ju utrymme för skämt som att HM numera är så billiga att du får dem på köpet. Dessutom är det väl ett bra exempel på att kunden är blir allt starkare när världen blir alltmer digital


Jacob Henriksson, alias Gottodix, som du kan följa på Facebook, Shareville här eller på Twitter @gottodix om du vill följa det jag läser Åsikterna som presenteras i denna blogg ska inte ses som investeringsrådgivning. Alla mina egna aktieinnehav redovisas i portföljen på Shareville. Vill du veta mer om mig hittar du det här Missa inte att följa mina dagliga inlägg på Youtube och Facebook!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Featured Post

Senaste filmerna från vloggen

Här hittar du alltid senaste klippen från mina vloggar - 3 snabba och Sparskolan. Jag fyller även på med andra klipp och poddar dä...

Aktuella data från OECD

Reklam