Portföljens utveckling (från start, risknivå & jfr SIXRX, se egen flik)

fredag 5 augusti 2016

Läsarfråga: arbetar du på Nordnet?

Jag slår ihop några frågor som handlar om min relation till Nordnet, var jag skriver, reklam och varför en del material ligger på Sparskolan Shareville.

Reklam och uppdrag

Jag är en privatperson som har sparande som hobby. När det går tar jag gärna uppdrag eller gör reklam som jag kan stå för. Alla partners samt villkor finns under en egen flik ovan. Dessutom anger jag förstås om ett inlägg är reklam.

Det rör sig tyvärr inte om några större belopp och även oaktat tiden jag lägger ned går tyvärr både vlogg och blogg back. Det vore kul att vända på det men i grunden är det här som sagt en hobby.

Gå sparskolan: 10 filmer om vägen till ett rikare liv

Samarbetet med Nordnet

Från Nordnet får jag en ersättning varje gång någon från min sida blir medlem på Shareville eller bara kund i Nordnet. Det finns inga beställningar på vad jag ska skriva om utan det bestämmer jag själv. Det gäller även exempelvis veckokrönikan i deras nyhetsbrev. För att hålla lite distans skriver jag inte specifikt om Nordnets aktie.

Större delen av det jag skriver eller filmar finns här eller på Sparskolan.se. Jag lägger dock en del extramaterial exklusivt på Sparskolan Shareville. Det är dels för att göra det attraktivt att bli medlem där, dels för att jag har en tanke att en del av Sparskolan ska fungera lite som en sparklubb. Det ska vara en plats där det går att diskutera med varandra och lägga in egna inlägg för alla i gruppen.

Jag ska också vara tydlig med att det är helt kostnadsfritt både att vara kund på Nordnet och medlem på Shareville. För egen del har jag inte heller fått någon störande reklam eller dylikt, så jag uppfattar det som en ganska låg tröskel för att hänga med även där.

#gillaentreprenörer
Utöver partners har jag en relation till en grupp som jag samlar under namnet #gillaentreprenörer. Det är bolag jag gärna puffar för men inte får någon ersättning ifrån. Ett bra exempel är Börsdata. Jag tycker helt enkelt det är så fantastiskt bra att den tjänsten finns och jag utnyttjar den ju flitigt här på bloggen. Då är det bara roligt att även få bidra med lite gratis reklam. Dessutom vet jag ju av egen erfarenhet att det inte är så lätt att vara entreprenör. 

Jacob Henriksson, alias Gottodix, som du kan följa på Facebook, Shareville här eller på Twitter @gottodix om du vill följa det jag läser

Åsikterna som presenteras i denna blogg ska inte ses som investeringsrådgivning. Alla mina egna aktieinnehav redovisas i portföljen på Shareville. Vill du veta mer om mig hittar du det här

Missa inte att följa mina dagliga inlägg på Youtube och Facebook!


1 kommentar:

  1. Du gör ett otroligt bra jobb och att göra lite reklam för Nordnet är bara bra. Både Nordnet och Avanza har sina fördelar och jag tror många använder båda nätmäklarna. Det bästa med Nordnet är superfonderna, sharville och att de håller kostnaderna nere för oss småsparare. De har även haft gånger det vart gratis att handla och det är alltid trevligt :) Mvh Patrick

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Featured Post

Senaste filmerna från vloggen

Här hittar du alltid senaste klippen från mina vloggar - 3 snabba och Sparskolan. Jag fyller även på med andra klipp och poddar dä...

Aktuella data från OECD

Reklam