Portföljens utveckling (från start, risknivå & jfr SIXRX, se egen flik)

Om reklam

Texter, filmer och utvald reklam

Jag älskar investeringar - analyserna, diskussionerna och förstås genomförandet. Numera når jag en rätt stor grupp andra med samma inställning, både nybörjare och mer erfarna sparare. Kanalerna är främst bloggen, vloggen, Twitter och Shareville samt när jag skriver åt andra som i Värdepappret och via Nordnetbloggen.

Mitt mål är få skriva och prata sparande och investeringar. Det gör jag gärna i samverkan med partners. Det kan vara som frilansjournalist eller som bloggare. Det sistnämnda exempelvis genom gemensamma produktioner kring intressanta ämnen, presentation av material som partnern vill sprida eller helt enkelt genom reklam.

Alla kommersiella inslag är utformade för att vara sjyst marknadsföring och för att blogg och vlogg fortsatt ska vara trevliga att läsa.

Den som har uppslag i den här riktningen når mig snabbast via meddelanden på Twitter @gottodix eller mail gottodix@gmail.com.

Några räckviddssiffror per den 26 juni 2017

Bloggarna Molekylär Ekonomi & Sparskolan pendlar båda mellan 10-15 tusen unika besökare per månad och ligger på runt 60 tusen sidvisningar. På YouTube har kanalen 3 snabba 1000 prenumeranter och ungefär så många ser ett genomsnittligt inlägg. Det mer ambitiösa projektet Sparskolan har 8000 tusen sett. På Twittter har jag 9000 följare och portföljen på Shareville följs av 7000. Krönikorna i Nordnets veckobrev har några tusen läsare. Facebooksidan har knappt tusen följare.

Demografin skiftar något mellan kanalerna men ligger runt 90 procent män och den största gruppen är 25-34 år gamla.

Kommersiella samarbeten, reklam o.d.

För närvarande, per den 8 maj 2017, har jag kommersiella samarbeten med
  • Nordnet,  
  • Värdepappret och 
  • AdProfit.

Nordnet betalar när någon via mina sidor väljer att bli kund eller medlem på Shareville. Värdepappret är ett frilansuppdrag att skriva en krönika till tidningen. AdProfit står för de reklambanners som finns på sidorna.

Utöver ovanstående har jag haft kommersiella samarbeten med:
  • Commerzbank - där jag höll föredrag om börsen 2017 på ett av deras event
  • IF försäkring, som jag skrev en textannons för här på bloggen

Jag har även skrivit för:

  • Börsveckan


Föreläsningar på Aktiespararna

Jag är medlem i Aktiespararna och har föreläst i några sammanhang. Det är:

  • Tjejer som gillar aktier i Västerås
  • Unga Aktiesparare i Uppsala
  • Unga Aktiesparare på Kungsholmen

#gillaentreprenörer

Utöver partners har jag en relation till en grupp som jag samlar under namnet #gillaentreprenörer. Det är bolag jag gärna puffar för men inte får någon ersättning ifrån. Hit hör exempelvis tjänster som Börsdata, Inquiry Financial, FVMR Shares och Nordic Shares. Texter om och annat från dessa som syns här på bloggen är bara ett uttryck för att jag helt enkelt tycker det är kul med entreprenörer.

Jag har gör också så gott jag kan för att stötta Aktiespararna. Jag stöder även SOS Barnbyar. Båda dessa är helt utan alla former av motprestationer.

Widgetar

Det finns två populära widgetar från Nordnet. Vill du ha dem finns kod nedan - byt ut numret mot ditt användarnummer på på Shareville (syns i adressen)

<iframe src="https://www.shareville.se/widget/portfolio/9917/yield?period=1095" frameborder="0" allowtransparency="true" scrolling="no" height="315" width="600"></iframe>

<iframe src="https://www.shareville.se/widget/portfolio/9917/positions" frameborder="0" allowtransparency="true" scrolling="no" height="315" width="400"></iframe>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Senaste filmerna från vloggen

Här hittar du alltid senaste klippen från mina vloggar - 3 snabba och Sparskolan. Jag fyller även på med andra klipp och poddar dä...

Aktuella data från OECD

Reklam